450 bin seçmenin oyuna talibiz

Güncelleme Tarihi:

450 bin seçmenin oyuna talibiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2019 09:34

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, “Ayrıştırdığımız bir seçim kampanyamız olmadı. Hizmet siyaseti, ideolojiden farklı” dedi. Köse, seçime iki gün kala Hürriyet Ankara’ya şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Ben özellikle ‘450 bin seçmenin tamamının oyuna talibiz’ diyorum. Hepsine adaletle hizmet edeceğiz. Memleketlerine, sokağına bakmayacağız. İnsanlar genellikle hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır. Biz aynı kültürün, coğrafyanın insanlarıyız. Ayrıştırdığımız bir seçim kampanyamız olmadı. Hizmet siyaseti ideolojiden farklı. Doktor hastasına ‘hangi düşünceye sahipsin’ diye soruyor mu? Biz de sormayacağız, soramayız, herkes vergisini veriyor kimin ne ihtiyacı varsa karşılayacağız.

GELDİĞİMİZ NOKTADA CİDDİ FARK VAR

Mamak Türkiye ortalamasını veren bir ilçe. AK Parti’nin ve farklı partilerin yoğunlaştığı yerler var. Bazı mahallelerimiz özellikle Abidinpaşa’nın böyle özelliği var. Genel olarak gördüğümüz, son haftalarda özellikle pozitif yönde olumlu yönde bir ilerleme olduğu. Mamak’ta doğup büyümemiz buraları bilmemiz bizim hep olumlu karşılanmamızı sağladı. Başladığımız zamanla şimdi geldiğimiz noktada ciddi fark var. Mamak için alabileceğimiz en yüksek oyla açık ara alacağımız gözüküyor şu anda. Bizim Mamak’ta, Mehmet Özhaseki’nin Büyükşehir’de olması, Cumhurbaşkanımız ve hükümetle üçlü oluşturmamızla çok daha kuvvetli bir kampanya sürecimiz oldu.

SONUÇLARI 2 SAAT İÇERİSİNDE ALIRIZ

İnşallah son virajda da hem Mamak’ta hem Büyükşehir’de çok olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum. Seçim koordinasyon merkezimizde sistemimizi kurduk, çalışmalarımızı tamamladık. Bir bilgisayar ağı kurduk. Bin 300 sandığımız var, her birinde birer kişi sandık görevlimiz var. 450 bin seçmenimiz var. Katılımın yüzde 90’larda olacağını bekliyorum. Sandıklar kapandığında en geç 2 saat içerisinde sonuçlarımızı alırız diye düşünüyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!