Yeni sanayi projesinde 2019'da teslim yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Yeni sanayi projesinde 2019da teslim yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 12:08

Yeni sanayi projesinde 2019'da teslim yapılacak

Haberin Devamı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,(DHA) - AKSARAY'da yeni sanayi projesinde yükselen kolonların üzerinin kapatılması için çalışmalar başladı.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 2019'da dükkanların teslim edileceğini söyledi.

Aksaray’da sanayi esnaflarının ve vatandaşların uzun yıllardır beklediği yeni sanayi sitesi için sanayi esnafları ve oda başkanları ile birlikte görüşmeler yaparak çalışmalara başlanılmıştı. Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak olan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi projesi Türkiye’de örnek proje olarak gösterilmişti.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın dönemin TOKİ Başkanı ile yaptığı görüşmeler sonucunda onaylanan ve Ocak ayı içerisinde ihalesi tamamlanarak yapımına başlanan 375 Milyon liralık Aksaray Sanayi Sitesi projesindeki inşaat sahasında kolonlar yükseldi. Yükselen kolonların üstünün kapatılma aşamasında olduğunu kamuoyu ile paylaşan Haluk Şahin Yazgı 2019 yılı içerisinde dükkanların esnaflara teslim edileceğini, ve çalışmaların gece ve gündüz aralıksız devam ettiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!