Aksaray'ın yeni valisi göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Aksarayın yeni valisi göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 15:07

Aksaray'ın yeni valisi göreve başladı

Haberin Devamı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,(DHA)- VALİLİK Kararnamesiyle Bingöl Valiliği'nden Aksaray'a atanan Vali Ali Mantı, bugün yeni görevine başladı.
Vali Ali Mantı, Aksaray Kültür Merkezi'nde Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu, Aksaray Belediye Başkan vekili Süleyman Canbulut , Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ , Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve protokol üyleri tarafından karşılandı. Vali Ali Mantı, aracından iner inmez kendilerini çiçeklerle bekleyen çocuklarla  yöneldi. Ardından protokol üyelerine yönelen Vali Ali Mantı, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ve Aksaray Belediye Başkanı  Vekili başta olmak üzere tüm protokol üyeleriyle tek tek selamlaşarak tanıştı. 
Dürüstlük ve açıklık içerisinde yönetim tarzı sergilediğini ifade eden Vali Manti, '' Tüm idarecilerin kendine göre prensip ve kuralları vardır. Bizim hedefimiz dürüstlük ve açıklık içerisinde adalete, hakkaniyete ve nezafete uygun bin yönetim tarzı sergilemek, kapsayıcı ve kuşatıcı olabilmek, hep birlikte beraber üye esasına dayalı, kurum ve kuruluşlarımızla Aksaray'ımıza daha iyi hizmet verebilmenin şartlarını ve usullerini araştırmak, istişare yaparak en güzel yöntemi ve yönetimi uygulamak amacımız olacak."dedi. 
İnsanız zaman zaman hata yapabiliriz diyen Vali Mantı ,"Hatalarımızı daha derinleştirerek üzerine giderek büyüterek değil de onları telafi etmenin yollarını birlikte arama yoluna gitmek olacak hedefimiz. Amacımız bulunduğumuz yerde en güzel, en doğru, en faydalı şeyi bulabilmek. İnsanlar farklı olabilir, olması gayet doğal. Çünkü farklılık zenginliktir, tek tipleştirme ise fakirliktir. Önemli lan bu zenginliği zamanında ve zemininde doğru değerlendirebilmek. Biz Aksaray'ın imkanlarını elimizden geldiği kadar doğru  bir hedefimiz olacak. Hedeflerimizden birisi de devletin kurallarıyla, toplumun değerleriyle ve yaratılışımız olan fıtrat kanunlarıyla uyumlu şekilde çalışmak."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!