Sandıklı'da bilardo turnuvası düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Sandıklıda bilardo turnuvası düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2018 11:05

Sandıklı'da bilardo turnuvası düzenlendi

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Bilardo Turnuvası düzenlendi.

Çakır Mahallesi'ndeki bir bilardo salonunda bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Bilardo Turnuvası'na Isparta, Antalya, Burdur, Uşak, Manisa ve Afyonkarahisar'dan 32 oyuncu katıldı. Turnuvada geçen yılın birincisi Isparta Sütçüler'den katılan İbrahim Altuntaşlar bu yıl da birinciliği elde ederek, 1200 liralık ödülün sahibi oldu. Turnuvayı ikinci tamamlayan Manisa'dan gelen Mustafa Yıldız'a 1000 lira, üçüncü olan Afyonkarahisar'dan katılan Ahmet Özaydın ile Isparta'dan katılan dördüncü Süleyman Boz'a da 500'er lira para ödülü verildi.

Turnuvayı düzenleyen Ümit Okca, "Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz turnuvayı tamamladık. Çevre illerden arkadaşlarımız sağ olsunlar bizleri kırmadı, turnuvaya katıldı. Güzel, çekişmeli maçlarımız oldu. Dereceye giren yarışmacılarımıza ödüllerini verdik. İnşallah seneye tekrardan yapacağız. Amacımız gençlerimize bilardoyu sevdirmek" dedi.

Yarışmanın birincisi İbrahim Altuntaşlar, "Isparta'da olduğum için yakın bölgedeki turnuvalara iştirak ediyorum. Bu sene de katıldık. Güzel turnuvaydı. Emeği geçenlere teşekkürler" diye konuştu.

Turnuva ikincisi Mustafa Yıldız da "Akşama kadar yorulduk. Ama yorulduğumuza değdi" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!