Öğrencileri sevindirdiler

Güncelleme Tarihi:

Öğrencileri sevindirdiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2019 16:41

Öğrencileri sevindirdiler

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyünde öğrenim gören ilk ve orta okul öğrencilerinin saç tıraşı edilirken, çeşitli hediyeler verilerek, kitap dağıtıldı.

Ayazini İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gönül Köprüsü Derneği, Merhamet Teşkilatı, Ankara Artistik Kuaförler Derneği, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası ile Ankara Berberler Odası işbirliğinde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında ebru ve hüsnühat ustası Ömer Faruk Barış tarafından öğrencilere ebru dersi verildi ve ebru yaptırıldı. Ankara ve Afyonkarahisar'dan gelen bay ve bayan kuaförler saçını kestirmek isteyen öğrencilerin saçlarını tıraş etti, öğrencilerin istediğine göre şekil yaptı.

Öğrenciler aynı zamanda palyaçolar tarafından çeşitli etkinliklerle eğlendirildi. Öğrencilere yardım kuruluşlarının gönüllüleri tarafından yapılan pasta, kek ve içecekler dağıtıldı. Öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, ihtiyacı olan öğrencilere kıyafet dağıtıldı.

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan da etkinliğe kuaförlerle destek verdiklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!