Öğrencilerden annelerine sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden annelerine sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2019 15:56

Öğrencilerden annelerine sürpriz

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da anasınıfı öğrencileri, PTT Genel Müdürlüğü tarafından Anneler Günü'ne özel bastırdığı tebrik kartlarını annelerine gönderdi.

Afyonkarahisar Kazım Özer İlkokulu'nun ana sınıfı başta olmak üzere çeşitli sınıflarından yaklaşık 50 öğrenci, PTT Genel Müdürlüğü tarafından bastırılan ve kendilerine dağıtılan Anneler Günü kartlarını posta yoluyla annelerine gönderdi. PTT Afyonkarahisar Merkez Şubesine gelen öğrenciler, doldurdukları tebrik kartlarını, bankonun yüksek olması nedeniyle gişe görevlisine vermekte zorlandı. Minik öğrenciler, daha sonra gişelerin önüne konulan kasalara çıkarak kartlarını görevliye vererek işlemlerini tamamladı.

BU KARTLARI KOLEKSİYON BİLE YAPIYORLAR

PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, PTT Genel Müdürlüğü tarafından Anneler Günü'ne özel 2 bin 500 tebrik kartını kentteki okullara dağıttıklarını söyledi. PTT olarak geleneksel örf ve adetleri yaşatmak için bu tür etkinlikleri özel günlerde yaptıklarını belirten Örsdemir, "Özellikle sosyal medyanın yaygın olarak kullanıldığı böyle özel günlerde elektronik ortamda gönderilen mesajlar bir süre sonra kayboluyor. Oysa tamamen göndericisinin duygularını kaleme alarak belirli bir emek sarf ettiği tebrik kartları ise alıcısı tarafından bir ömür boyu saklanıyor. Hatta gelecek nesillere aktarılıyor. Bunların koleksiyonları bile yapılıyor. Bu nedenle PTT olarak Anneler Günü temalı tebrik kartlarını okullarımıza dağıttık" dedi.

Kazım Özer İlkokulu anasınıfı öğretmeni Sibel Sarıgöl ise PTT Başmüdürü Örsdemir ve PTT Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederek, Anneler Günü kartı uygulamasının öğrenciler için farklı bir deneyim olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!