Muhtarlar tek çatı altında birleşti

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar tek çatı altında birleşti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2018 12:47

Muhtarlar tek çatı altında birleşti

Haberin Devamı

 

SATILMIŞ AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valisi Mustafa Tutulmaz'ın önerisi ile Afyon Muhtarlar Derneği ile Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği adıyla tek çatı altında birleşti.

Afyon Muhtarlar Derneği ile Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği adıyla tek çatı altında birleşti. Derneğin geçici başkanlığına Şengül Neşe Yılmaz seçildi. Başkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti. Kendilerini tek çatı altında toplayan Vali Tutulmaz'a teşekkür eden muhtarlar, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Başkan Şengül Neşe Yılmaz; “Sayın Valimiz bizlerle bir araya geldiğinde muhtar derneklerinin tek çatı altında birleşmesi gerektiğini söylemiştir. 19 Ekim'de Muhtarlar Gününü kutlama amacıyla bir araya geldiğimizde, 'Dernekler neden birleşmiyor, artık bir araya gelerek birleşmeniz ve tek çatı altında toplanmanızın zamanı geldi' dedi. Biz de bu birleşmeye hazırız dedik. Valimizin huzurunda birleşme sözü verdik ve akabinde birleşme gerçekleşti" dedi.

TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞEN MUHTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yeni dernek yöneticilerimizin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Vali Tutulmaz, şöyle konuştu: "Derneklerimizin birlik ve beraberliğinin sağlanması, tek çatı altında birleşmeleri bizleri mutlu etti. Bizleri kırmayarak ecdadımızın bize öğrettiği 'birlikten kuvvet doğar' sözünü hatırlatarak tek çatı altında birleştiğiniz için bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız devletle vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedir. Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımıza birleşmelerindeki özverili davranmaları ve katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği'nin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!