Muhtarlar kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 15:08

Muhtarlar kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın girişimi, Vali Mustafa Tutulmaz'ın önerisiyle tek çatı altında birleşen Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Vali Mustafa Tutulmaz, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür Vekili Ahmet Gök, ve Afyonkarahisar merkez, belde ve köy mahalle muhtarları katıldı. Programda konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, muhtarların birlikteliğinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Tutulmaz, “Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Siz halkımızla, vatandaşlarımızla kamu görevlileri arasında bir bağ kuruyorsunuz. Onların taleplerini bize getiriyorsunuz bizim söylediklerimizi de bir şekilde onlara iletiyorsunuz. Görevinizin böyle bir özelliği var. Sizlere bulunduğunuz beldelerin, mahallelerin, köylerin problemlerini takip etme görevi verilmiştir. Biz bütün çalışmalarımızda sizleri her zaman işimizin bir ortağı olarak görüyoruz" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ YENİ OLUŞUMLA TAÇLANDI

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise muhtarların tek bir dernek çatısı altında olmasının önemine dikkat çekerek, "2009 yılından bu tarafa çoğu muhtarımızla, 2014 yılından bu tarafa ise bazı muhtar arkadaşlarımızla birlikteyiz. Geride kalan zaman içerisinde birbirimizi üzecek, kıracak herhangi bir hadiseye ne sizler, nede bizler sebebiyet vermedik. Bu çok güzel bir birlikteliktir. Ancak her ne kadar bu güzellikler olsa da 9,5 yıldan bu tarafa gerek şahsımın, gerekse ilimizde şimdiye kadar görev yapmış çok değerli Valilerimizin hassasiyetle üzerine düşmesine rağmen başaramadığımız bir konu vardı. O da muhtar derneklerimizin birleştirilmesi ve tek çatı altında toplanmasıydı" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!