Milletvekili Yurdunuseven'in acı günü

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Yurdunusevenin acı günü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 14:38

Milletvekili Yurdunuseven'in acı günü

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in hayatını kaybeden ağabeyi Mehmet Yurdunuseven dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Cuma günü tedavi gördüğü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in ağabeyi Mehmet Yurdunuseven için İmaret Camii'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, OSB Başkanı Bekir Yeşilay, siyasi parti ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreni öncesi Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve yakınları taziyeyi kabul etti. Kılınan namazın ardından Mehmet Yurdunuseven'in cenazesi Kocatepe Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!