MHP'li Taytak'tan Basın Yayın Derneği'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MHPli Taytaktan Basın Yayın Derneğine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 17:06

MHP'li Taytak'tan Basın Yayın Derneği'ne ziyaret

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyon Basın Yayın Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Afyon Basın Yayın Derneği'ne hayırlı olsun ziyareti yaptı. Dernek Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Taytak ve MHP heyeti basın mensuplarının bir araya gelerek oluşturduğu birliktelikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Dernek Başkanı Sezer Küçükkurt, dernek ve cemiyetin birleşme sürecini anlatarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve basın camiası olarak gönül birliği yaptıklarını söyledi.

Basının toplumun sesi olduğunu ve birlikte aynı çatı altında hareket etmesinden son derece memnun olduklarını aktaran MHP Milletvekili Mehmet Taytak, derneğin hayırlara vesile olmasını söyledi. Milletvekili Taytak, "Sizlerin sayesinde Afyon'da sosyal ve ekonomik olayları öğrenme fırsatı buluyoruz. Biz de bu sayede Afyon'dan bilgiler alıyoruz. Gündeme taşımış olduğumuz Afyon problemleri çözüme kavuşmuş oluyor. Bu sebepten dolayı birleşmeniz ve aynı çatı olmanız ayrı bir önem arz etti. Afyon her dönemde basın noktasında kuvvetli bir il olmuştu. Tecrübe ve inanmanın karşılığıdır. Biz de MHP olarak sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin problemlerini çözmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Her zaman sizlerin yanındayım. Yeter ki basının sıkıntıları giderilsin" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!