İYİ Parti Dinar'da görev değişimi

Güncelleme Tarihi:

İYİ Parti Dinarda görev değişimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 12:20

İYİ Parti Dinar'da görev değişimi

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - İYİ Parti Dinar İlçe Teşkilatında devir teslim ve yeni yönetimi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Dinar Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen devir teslim törenine İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, Belediye Başkanı Saffet Acar ve partililer katıldı. Divan kurulunun oluşturulmasıyla başlayan toplantıda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Programda yeni yönetim kurulu asil ve yedek listeleri, danışma kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin isimleri açıklandı.

Eski İlçe Başkanı İbrahim Acar, "Yaklaşık 21 yıldır siyaset yapıyorum, hiçbir zaman ben olmadım ekibimle beraber biz olduk. Dinar'da 4 seçim geride bıraktık 3'ünü başarıyla aldık. Son iki seçimde de Sayın Belediye Başkanımız Saffet Acar sayesinde aldık. Dinar'da ekip olarak sadece siyasi parti başkanı olmadık Dinar'ın ilçe başkanı olduk. İYİ Parti Dinar'da daha da güçlenecek. Bizlerde eski yönetim olarak sonsuz destek olacağız" dedi.

İbrahim Acar'ın Türk bayrağı ve parti bayrağını teslim ettiği yeni İYİ Parti İlçe Başkanı Raif Öztürk de bir konuşma yaptı. Raif Öztürk, "Bugün kısmetmiş, nasipmiş iyilerle birlikte olduk, İYİ Parti'nin ilçe başkanı olduk. Bu şerefi üzerimize aldık. Yeni yönetime başarılar dilerim, Allah bizleri utandırmasın" diye konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya da Raif Öztürk'e parti rozetini taktıktan sonraki konuşmasında şunları söyledi:

"Biz cesurların hareketiyiz. Ben yiğitler diyarına geldim. Dinarlı iyi kalpli insanlarla buluştum. Mecliste 40 vekilimiz var demiyoruz, 40 çerimiz var diyoruz. Buraya gelen çok değerli hemşehrilerim lütfen yaşlılarımıza, gençlerimize, anne ve ablalarıma söyleyelim destek isteyelim biz bir doğru için buradayız. Yeni yönetimimize başarılar diliyorum, eski emektar yönetimimize de teşekkür ederim."

Törende Dinar Belediye Başkanı İYİ Partili Saffet Acar da konuşma yaptı. Acar, "Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Bizimle birlikte bugüne kadar yürüyen eski yönetimimize teşekkür ediyorum, haklarını helal etmelerini istiyorum. Hakikaten iyi günde kötü günde, acı günde, mutlu günde bir arada olduk en ufak bir kırgınlığımız da olmadı. Yeni yönetimdeki arkadaşlarımız ağır bir görevi aldılar. Dinar'ımızda bir kan değişimi yapıldı. Yine biz eskisiyle yenisiyle birlikte beraberce Dinar'ımızda hemşehrilerimize nasıl faydalı olacaksak yine birlikte çalışacağız" dedi.

Program sonunda eski Başkan İbrahim Acar'a çiçek ve plaket takdimi yapılırken, yeni Başkan Raif Öztürk, Belediye Başkanı Saffet Acar ve İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya'ya da çiçek takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!