Dinar'da Yeni Sanayi asfaltlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Dinarda Yeni Sanayi asfaltlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 16:41

Dinar'da Yeni Sanayi asfaltlanıyor

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Yeni Sanayi Sitesi'ndeki yolların asfaltlama işlemleri başladı. Dinar Belediyesi Atölye Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından yapılan yol çalışmalarına Yeni Sanayi Sitesi içindeki en son bloktan başlandı. Belediyeye bağlı ekipler ilk olarak sanayide bulunan caddelerin yer kazıma çalışmalarını gerçekleştirdi. Kazıma çalışmaları tamamlandıktan hemen sonra ise asfaltlama çalışmaları başlatıldı.
Belediye Atölye Amiri Mehmet Yıldız, "Uzun bir süredir merakla beklenen Yeni Sanayi Sitemizin yollarını asfaltlamaya başladık. Sanayi esnafımızın ve araç sürücülerinin de muzdarip olduğu bir konuydu. Gürden köyü tarafında bulunan en son caddeden yol yapım çalışmamız başladı. Sırasıyla bütün blokları tek tek yapacağız. Yeni Sanayi Sitesini tozdan, çamurdan kurtaracağız" dedi.
Sanayi esnafı da yol yapım çalışmalarının başlamasıyla birlikte belediyeye ve çalışmayı yapan ekiplere teşekkür etti. Yol yapım çalışmalarının başlamasından memnun olduklarını aktaran esnaf, bir an önce asfalt yollara kavuşmak istediklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!