Dinar'da turşu yapımı kursu

Güncelleme Tarihi:

Dinarda turşu yapımı kursu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 11:08

Dinar'da turşu yapımı kursu

Haberin Devamı

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde emekli kimya mühendisi Mustafa Koca tarafından Beslenme Yönetimi ve Probiyotik Turşu Yapımı kursu verildi.

Probiyotikli turşu kurma rekoruyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren emekli kimya mühendisi Mustafa Koca tarafından Dinar Belediyesi'nin katkılarıyla ücretsiz olarak Beslenme Yönetimi ve Probiyotik Turşu Yapımı kursu düzenlendi. Belediye Kültür Merkezi'nde 2 gün süren kursta Mustafa Koca, 50 kursiyere en iyi ve sağlığa yararlı nasıl turşu yapılacağı hakkında bilgiler aktardı. Kurs sonunda katılımcılara Probiyotik Turşu Yapımı sertifikası verildi.

Belediye Başkanı Saffet Acar, "Yaşam boyunca rahat, konforlu, kaliteli yaşayabilmemiz için mutlaka öncelikli yiyeceklerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Değerli hocam bir çığır açtı Dinar'da, kendisini tebrik ediyorum. Tamamen doğal yaşamın içerisinde, insan vücuduna faydalı, hastalıklardan uzak, sağlıklı yaşayabilmenin yolunu açtı. Ben inanıyorum ki hocamdan büyük bir istifade ettiniz. Hem ekonomiye katkıda bulunacaksınız hem de insanların sağlıklı yaşamlarına yardımcı olacaksınız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!