Dinar'da İstiklal Marşı'nın kabulü töreni

Güncelleme Tarihi:

Dinarda İstiklal Marşının kabulü töreni
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2019 13:55

Dinar'da İstiklal Marşı'nın kabulü töreni

Haberin Devamı

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.
Dinar'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Şehit Şükrü Bayrakcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından tören düzenlendi. Törene, Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kaçar, İlçe Askerlik Şubesi Başkanı Astsubay Başçavuş Ergün Alabay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, şube müdürleri Mehmet Ceylan, Ahmet Ceviz, Arif Coşkun, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar ve davetliler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tarih öğretmeni Fatma Çakar günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı ile ilgili slayt gösterisinin sunulduğu törende, öğrenciler tarafından İstiklal Marşı ve şiirler okundu. Program Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!