Atatürk, Dinar'da anıldı

Güncelleme Tarihi:

Atatürk, Dinarda anıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2018 16:01

Atatürk, Dinar'da anıldı

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma töreni yapıldı. CHP İlçe Başkanlığı da resmi programların ardından Ata'nın anıtına çelenk koydu.

Dinar'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 80. ölüm yıl dönümü dolayısıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenkler konuldu. Törene, Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, İlçe Jandarma Komutanı vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Levent Keskin, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı. Saat 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Törenler daha sonra Park Ala Toplantı ve Seminer Salonunda devam etti. Programda, Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi, şiirler ve Atatürk'ün en sevdiği şarkılar seslendirildi. 10 Kasım dolayısıyla ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

CHP DE ÇELENK KOYDU

Diğer yandan, resmi programın ardından CHP İlçe Başkanlığı tarafından da Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. İlçe Başkanı Mevlüt Er ve yönetim kurulu üyeleri çelenk koyduktan sonra Ata'ya saygı duruşunda bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!