Arkadaşını huzurevinden alıp evine yerleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşını huzurevinden alıp evine yerleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2019 11:48

Arkadaşını huzurevinden alıp evine yerleştirdi

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde oturan Bayram Bozok, çocukluk arkadaşı Mehmet Akkaya'yı (75) huzurevinden alıp, evine yerleştirdi.

Dinar'a bağlı Tugaylı köyünde oturan ve yaklaşık 20 yıl önce eşini kaybeden Mehmet Akkaya, uzun yıllar evlatlık oğluyla çiftçilik yaptıktan sonra rahatsızlıkları nedeniyle Buhurcular Huzurevi'nde kalmaya karar verdi. Gerekli görüşmeleri huzurevi yetkilileriyle yapan Mehmet Akkaya daha sonra burada kalmaya başladı. Mehmet Akkaya'nın çocukluk arkadaşı olan emekli polis memuru Bayram Bozok ile kızı Sabır Atik durumu öğrenince huzurevine gitti.

Mehmet Akkaya'yı ziyaret eden Bayram Bozok ve kızı, kendisini evlerinde konuk etmeyi teklif etti. Sabır Atik, Dörtyol Mahallesi'ndeki 3 katlı evinin birinci katını misafirhane olarak hazırladığını, akrabalarından yaşlı veya yardıma muhtaç birini evine yerleştirmeyi planladığını söyledi. Çocukluk arkadaşı ve kızının ısrarlarına dayanamayan Mehmet Akkaya, arkadaşı ve kızının evinde kalmayı kabul etti. Mehmet Akkaya daha sonra Bayram Bozok ve kızının evine gitmek üzere huzurevinden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!