Kaymakamdan ilk asayiş toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamdan ilk asayiş toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2019 17:06

Kaymakamdan ilk asayiş toplantısı

Haberin Devamı

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesine kaymakam vekili olarak atanan Mehmet Miraç Topaloğlu ilk asayiş toplantısını gerçekleştirdi.

Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci ve İlçe Jandarma Komutan vekili Kıdemli Başçavuş Ahmet Bütün katıldı.

Kaymakam vekili Mehmet Miraç Topaloğlu, "İlçemizin huzurunu korumak, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için emniyet ve jandarma teşkilatları ile 7 gün 24 saat güvenlik hizmetlerini gerçekleştirmek birinci görevimizdir. Öncelikli amaç can ve malı korumaktır, suçluya hemen maddi ve manevi ceza kesmek değildir. Bir daha tekrarlamaması için ikna etmektir. İlçemizde güvenliği sağlamak için ateşli silahları sevinç ve gösteri amaçlı kullanılmasını önlemek, düğünlerde silah kullanmasını önüne geçmek, uyuşturucuyla mücadele etmek, kadına yönelik şiddetin önüne geçmek ve gençlerimize sosyal çalışmalarını teşvik etmektir. İyi yetişmelerini sağlamaktır. Bu şirin ve yeşil ilçe her şeye layık. Bizler de layık olmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!