Çay'da yeni eğitim öğretim yılı etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Çayda yeni eğitim öğretim yılı etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2019 16:32

Çay'da yeni eğitim öğretim yılı etkinliği

Haberin Devamı

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Şehit Cengiz Karataş İlkokulu'nda yapılan etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Yöntem, İlçe Emniyet Müdürvekili Ahmet Geyik, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, protokol üyeleri, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürü Recep Dönmez, sonrasında da İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Yöntem konuşma yaptı. Basri Yöntem, "Yeni okula başlamalarından dolayı yüreği çarpan, tekrar okuluna, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan yavrularımızın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. İlköğretim gelecek için atılan temeller için çok önemlidir. Hep birlikte çok çalışacağız. Öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim, öğretim yılı hayırlı olsun" dedi.

Öğrencilerin çeşitli gösteriler sunduğu ve şiirler okumasının ardından dördüncü sınıf öğrencileri yeni okula başlayan öğrencilere hoş geldin çiçeği verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!