Çay'da 29 Ekim coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Çayda 29 Ekim coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2019 17:25

Çay'da 29 Ekim coşkusu

Haberin Devamı

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dün ve bugün yapılan törenlerle kutlandı.

Çay'da dün Saat Kulesi Meydanı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk koyma töreni yapıldı. Atatürk Anıtı'ndaki çelenk koyma törenine ilçeye yeni atanan Kaymakam Mehmet Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci, Jandarma Komutanı Teğmen Murat Çakır, Milli Eğitim Müdürü Basri Yöntem, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla tören sona erdi.

29 Ekim kutlamalarının bugünkü bölümü de Saat Kulesi Meydanı'nda gerçekleştirildi. Kaymakam Mehmet Miraç Topaloğlu ve Belediye Başkanı Hüseyin Atlı törene katılan öğrenciler ve halkın bayramını kutladı. Günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunduğu törende Atatürk Ortaokulu öğrencileri halk oyunları gösterileri sundu. Bilek güreşi müsabakalarının yapıldığı törende, Cumhuriyetle ilgili yarışmalarda dereceye girenlere de ödülleri verildi. Tören resmigeçitle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!