Başkan Adayı Zeybek'ten, Başkan Çoban'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Adayı Zeybekten, Başkan Çobana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 17:14

Başkan Adayı Zeybek'ten, Başkan Çoban'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek'i makamında kabul etti.

Ak Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çoban ve Başkan Adayı Mehmet Zeybek, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban, Ak Parti'nin seçimden zaferle çıkacağına olan inancının tam olduğunu söyledi. Mehmet Zeybek'in yanında ve partisinin hizmetinde olduğunu bir kez daha ifade eden Başkan Çoban, elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek de yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurguladı. Afyonkarahisar'ın vizyonuna değer katacak, milletin tamamını kapsayan hizmet sevdasını sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Zeybek, "Son 10 yılda Afyonkarahisar'ımıza büyük hizmetler yapıldı, bunları kimse görmezlikten gelemez" diyerek desteklerinden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!