Afyonkarahisar'ın yöresel ürünlerine destek

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarın yöresel ürünlerine destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2019 14:37

Afyonkarahisar'ın yöresel ürünlerine destek

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın coğrafi işaret almış yöresel ürünleri lokum, sucuk, haşhaş, patatesli köy ekmeğiyle ekmek kadayıfı gönderimlerinde PTT tarafından 3 ay süreyle yüzde 30 indirim yapılacağı açıklandı.
PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, Afyonkarahisar'ın coğrafi işaret almış yöresel ürünleri lokum, sucuk, haşhaş ve patatesli köy ekmeğiyle ekmek kadayıfı gönderilerinde yüzde 30 indirim yapılacağını söyledi. İndirim kampanyasıyla ilgili makamında düzenlediği basın toplantısında, kampanya hakkında bilgiler veren Örsdemir, indirimin 3 ay süreyle geçerli olacağını belirtti. Örsdemir, şöyle konuştu:
"Afyonkarahisar'ımız, marka şehir olma yolunda hızla, emin adımlarla ilerliyor. Gastronomi alanında '2019 UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına' dahil olan şehrimizin yöresel lezzetlerini ülkemizin dört yanına götürebilmek adına şehrimizin coğrafi işaret tescili almış olan lokum, sucuk, haşhaş, patatesli köy ekmeğiyle ekmek kadayıfı gibi yöresel lezzetlerimize 'Yöresel İndirim Kampanyası' düzenledik. PTT olarak, söz konusu çalışmalarımızdaki temel politikamız, değişim, dönüşüm ve gelişime uygun, yenilikçi bir anlayışla hizmetlerimizi ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte, bu kampanyalar ilimizin tanıtımına ve ekonomisine katkı sunmayı amaçlamaktayız. Günün koşullarına ve gelişen teknolojiye uygun, müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Bu kapsamda, Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak 3 ay süreyle 20 Kasım 2019- 20 Şubat 2020 tarihleri arasında yöresel ürünlerimizi tüm vatandaşlarımız yüzde 30 indirimli gönderebilecek" dedi.
Basın açıklamasına PTT Başmüdürü Örsdemir'in yanı sıra Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkan vekili Atilla Kocabaş da katılarak destek verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!