Afyonkarahisar'da toplu sünnet şöleni

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda toplu sünnet şöleni
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2019 13:19

Afyonkarahisar'da toplu sünnet şöleni

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Belediyesi geleneksel hale getirdiği sünnet şölenlerinin 29'uncusunu yaparken, şölende 10 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Afyonkarahisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının toplu olarak sünnet edildiği 'Geleneksel Sünnet Şöleni'nin bu yıl 29'uncusu yapıldı. Zafer Şehir Meydanı'nda Afyonkarahisar Belediyesi ile Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma Derneği işbirliğinde kına gecesi düzenlendi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı ses ve saz sanatçılarının sahne aldığı kına gecesinde, erkekliğe ilk adım atacak çocuklar, aileleriyle gönüllerince eğlendi. Sünnet şölenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk, belediye başkan yardımcıları Murat Öner ile Süleyman Karakuş, bazı daire müdürleri, mahalle muhtarları ve sünnet olan çocukların aileleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

10 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Gecenin sonunda, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk ile çocukların ellerine kına yakan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tüm sünnet çocuklarına ve ailelerine bir ömür sağlık, mutluk ve afiyet diledi.

Düzenlenen eğlencenin ardından özel bir hastanede 10 çocuğun sünneti gerçekleşti. Sünnet çocuklarını odalarında tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek geçmiş olsun dileklerini ileterek çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!