Afjet Afyonsporlu futbolculara moral yemeği

Güncelleme Tarihi:

Afjet Afyonsporlu futbolculara moral yemeği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 16:50

Afjet Afyonsporlu futbolculara moral yemeği

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - SPOR Toto 1. Lig ekiplerinden Afjet Afyonsporlu futbolcular, teknik heyet ve idareciler, Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyelerinin katıldığı moral yemeğinde buluştu.
Kentteki bir restoranda gerçekleşen moral yemeğine Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hamza Çömez, Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, TSYD Afyonkarahisar İl Başkanı Nadir Güzbey, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular ile spor medyası katıldı. Futbolcularla yemekte bir araya gelen Vali Tutulmaz, Afjet Afyonspor'a cumartesi günü oynayacakları Hatayspor karşısında başarı dileklerinde bulundu. Tutulmaz, "Önemli bir kısmınızda beraber olduğumuz yemek, hatırlarsınız çok kötü bir maçtan sonra yine böyle bir ortamdaydık. Neredeyse çıkma ümitlerinin sıfır olduğu bir akşamda beraberdik. Güzel bir sohbetle belki de coşku ile aradan bir- iki maç da geçerek finali aldınız geldiniz" dedi.
'YENEMEYECEĞİNİZ TAKIM YOK'
Tutulmaz, "Şu anda takımımız evet 3-4 haftadır bizleri üzüyor, yani sizler de üzülüyorsunuz muhakkak bunu biliyoruz. Yani Afyonkarahisar olarak hepimizi üzüyor fakat inşallah bu haftadan itibaren iyiye doğru bir geçişle daha iyisi daha güzeli elde edebileceğimize olan inancımız tam. Çünkü bunu yapabilecek tecrübede ve güçtesiniz. Gerçekten son birkaç yılda ilimiz sporun her alanı ile kendisinden bahsettirdi, futbol alanında da sizler bahsettirdiniz. Şu anda bulunduğunuz lig zor bir lig ancak bu zor ligde çok üstün 1-2 takım dışında da benim izlediğim kadarıyla çok bir fark yok. Yüreği ortaya koyduğunuz zaman 1-2 takım hariç yenemeyeceğiniz takım yok" diye konuştu.
'İYİ BİR AİLE ORTAMI OLUŞTURDUK'
Afjet Afyonspor Başkanı Salih Sel de şöyle dedi:
"Sayın Valimiz daha önceden 'Futbolcu kardeşlerimizle bir yemek yiyelim' demişti. Nasip bugüneymiş. Ben hocamız ayrıldıktan sonra biliyorsunuz ilk lig maçında Adana Demirspor karşısında çıktık ve orada da çok iyi bir oyun oynamamıza rağmen maalesef şans bizden yana değildi fakat ikinci yarıda göstermiş olduğumuz oyun bütün taraflı, tarafsız herkesten övgü aldı. Ben bugün de tekrardan maçtan sonra kutladığım gibi tekrar hepinizin ayağına sağlık, yüreğine sağlık. O gün gerçek oyunumuzu ortaya koyduk ben inşallah bundan sonra çok iyi neticeler alacağımıza yürekten inanıyorum. İnşallah bu haftaki maçımız bir başlangıç olur. Biz sizlere inanıyoruz çünkü bir çoğunuzla üçüncü yılımız ve sonradan bize katılan arkadaşlarımız da bize çok iyi uyum sağladı. İyi bir aile ortamı tekrar oluştu."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!