Öğretmenlerden belediyeye teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlerden belediyeye teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 11:24

Öğretmenlerden belediyeye teşekkür plaketi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN’da Malazgirt Anaokulu idarecileri tarafından desteklerinden ötürü Adıyaman Belediyesi'ne teşekkür plaketi verdi.
Adıyaman’da eğitim kalitesinin artması için okullardan gelen her makul talebe ivedi şekilde cevap veren Adıyaman Belediyesi, okullara verdiği desteklerden dolayı okul müdürleri, öğretmenler ve velilerden takdir görüyor.
Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra eğitim kurumlarından gelen taleplere anında cevap veren Adıyaman Belediyesi, her eğitim öğretim yılında okulların talepleri doğrultusunda bahçe düzenlemesi, bank ve çöp kovası gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyor.
İhtiyaçları karşılanan okullardan bir tanesi olan Malazgirt Anaokulu idarecileri, okulun bahçesinin düzenlemesini ve peyzajını yapan Adıyaman Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Okul Müdürü Mikail Çelik, okul yönetimi ve veliler adına hazırladığı plaketi Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu adına Başkan Yardımcısı Said Kutlu’ya takdim etti.
Okulda gerçekleştirilen bir programla takdim edilen plaket öncesi kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Çelik, ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında gördükleri Adıyaman Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti. 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!