Gölbaşı’nda ödüllü kitap okuma yarışması

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı’nda ödüllü kitap okuma yarışması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2019 18:26

Gölbaşı’nda ödüllü kitap okuma yarışması

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde, 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri arasında ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi.
Yarışmanın ödül törenine yazar Sara Gürbüz Özeren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, şube müdürleri, okul müdürleri,öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından düzenlenen ve Yazar Özeren 2 kitabının okutulduğu yarışmada  öğrencilere kitapla ilgili sorular soruldu.
Okul idaresi tarafından ödül olarak yarışmanın 1’incisine yarım altın, 2’incisine çeyrek altın, 3’üncüsüne ise paten verildi.
Okul Müdürü Ferhat Kısakara, "Amacımız öğrencilerimizi yarıştırmak değil, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmaktır. Bu vesile ile yarışma kapsamında öğretmen, öğrenci ve veli olmak üzere yaklaşık 1000 kişi kitabımızdan istifade etmiş oldu" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ise bu tür yarışmalar öğrencileri okumaya teşvik edici olmasından dolayı önemsediğini, bu yarışmayı düzenleyen okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ettiğini ifade etti. 
Ödül töreni sonunda yazar Sara Gürbüz Özeren öğrencilerin kitaplarını imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!