Gölbaşı'nda İlköğretim Haftası kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşında İlköğretim Haftası kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 12:18

Gölbaşı'nda İlköğretim Haftası kutlandı

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde, İlköğretim Haftası etkinliklerle kutlandı.
Şehit Ahmet Demir İlkokulu/Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılına eksiksiz ve sorunsuz başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"Hedefimiz Atatürk’ümüzün bize gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Bunun için de bize gerekli olan şeyin yine Atatürk’ümüzün vecizesinde 'Hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur, yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak' düsturunu ilke edinen, vatanını,milletini ve bayrağını seven, değerlerine bağlı, milli ve manevi kavramları özümseyerek hayatına yerleştirmiş nesiller yetiştirmek en büyük gayemizdir. Gölbaşı’nda eğitim başarısını her yıl daha da yükseklere taşıyan, bu yolculukta dinlenmemek üzere yola çıkan idareci arkadaşlarımı, eli öpülesi öğretmenlerimi, saygıdeğer velilerimizi ve sorumluluğunun idrakiyle çalışan sevgili öğrencilerimizi yürekten kutluyorum."
İlköğretim Haftası kutlamaları öğrencilerin ve yetişkin okuma-yazma kursiyerlerinin hazırlamış oldukları çeşitli gösterilerle sona erdi.
FOTOGRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!