Gölbaşı'nda Eskrim Turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşında Eskrim Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2018 13:12

Gölbaşı'nda Eskrim Turnuvası

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde, Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Flöre Kızlar- Erkekler Açık Eskrim Cumhuriyet Bayramı Turnuvası başladı.
Turnuvanın açılışına Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, Gölbaşı Belediye başkanı Yusuf Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Gölbaşı Gençlik ve Spor Müdürü Rıfat Elçi, sporcular, antrenörler, hakemler, idareciler ve sporcuların aileleri katıldı.Turnuvanın açılış konuşmasını yapan, 2018 Eskrim Cumhuriyet Turnuvasında Gölbaşı’nda sizlerle beraber olmaktan dolayı tüm Gölbaşılılar adına sizlere teşekkür ediyorum diyen Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, "Sizleri böyle hoş bir spor branşında ailelerinizle, antrenörlerinizle beraber ilçemizde misafir etmekten onur ve gurur duyduk. Gölbaşı spor faaliyetleri konusunda çok ileri düzeyde başarılara sahip olan bir ilçemizdir. Adını sadece eskrimde değil diğer okul branşlarında da özellikle Adıyaman ve bölgesinde sportif başarılarla duyuran bir ilçemiz. Ben bu başarılarda katkıları olan önce sporcu arkadaşlarıma, ailelerine, antrenörlerine, okul ve spor yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Cumhuriyet Turnuvası, bir cumhuriyet eseri olan ilçemize hayırlara vesile olur diyorum. Sportif başarılarınızın hayatınızda devam etmesini diliyorum” dedi.
27- 28 Ekim tarihlerinde Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen, U-10,U-12,U-14 kategorilerinde “Flöre Kızlar-Erkekler Açık Eskrim Cumhuriyet Bayramı Turnuvası Gölbaşı Kapalı Spor Salonunda başladı.
FOTOGRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!