Besni’de şehit ikiz polisler anıldı

Güncelleme Tarihi:

Besni’de şehit ikiz polisler anıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 16:36

Besni’de şehit ikiz polisler anıldı

Haberin Devamı

Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ,(Adıyaman),(DHA)-  ADIYAMAN”ın Besni İlçesi’nde 15 Temmuz şehitleri ikiz polis kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç anıldı.

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonundaki anma programına İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Yonarkol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Uçar, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, şehit polislerin ailesi, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuranı kerim okunduktan sonra sinevizyon gösterimi yapıldı. Programda konuşan İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, “Vatan uğruna şehit olan ikiz polis kardeşlerimiz Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşleri rahmet minnetle anıyorum. Aziz milleti tek vücut olarak birleştiren, bugün bizlerin bu topraklarda özgür ve bağımsız olarak yaşamamız için hayatını feda eden ve bu toprakları bize vatan yapan, dini ve bayrağı için, milleti için bu milletin namusu için hayatını gözünü kırpmadan feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!