Belediye konservatuarı devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Belediye konservatuarı devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 10:00

Belediye konservatuarı devam ediyor

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten konservatuarda güz dönemi kursları devam ediyor.
Her yıl yaz ve güz olmak üzere iki ayrı dönemde binlerce öğrencinin 20’ye yakın dalda eğitim aldığı konservatuar bu yılda yoğun ilgi görüyor. Belediye yetkilileri, kurslara gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:
"Konservatuarımızda daha önceki yıllarda olduğu gibi güz döneminde de yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Her yıl üstüne koyarak büyüyen konservatuarımızda 2018, 2019 güz döneminde, alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Halk Oyunları, Resim, Tiyatronun yanı sıra gitar, bağlama, ney, piyano, ud, keman, satranç, resim ve şan eğitimi gibi bölümlerde eğitimler veriliyor. Eğitimler sonunda başarılı olan kursiyerlerimiz katılım belgesi almaya hak kazanacak."
Kurslara katılan öğrenciler ise kendilerine ücretsiz olarak tanınan bu imkanlardan dolayı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!