Başkan Kutlu, vatandaşı makamında ağırlıyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kutlu, vatandaşı makamında ağırlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2018 17:35

Başkan Kutlu, vatandaşı makamında ağırlıyor

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, makamında ağırladığı vatandaşları tek tek dinleyerek sorunlarının çözümünü sağlıyor.
Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor.
Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iç içe olan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, çalışmaları kapsamında vatandaşları ağırlayarak, görüş ve taleplerini dinleyip hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor.
Adıyaman Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında yer olduklarını, talep ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Kutlu, "Adıyaman Belediyesi olarak her zaman vatandaşı dinlemeye, görüş ve taleplerini en kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturma gayretindeyiz. Önemle ve büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz belediye başkanlığı görevimiz kapsamında vatandaşlarımızı ağırlamaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen istek ve görüşleri yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbıhal ediyoruz" dedi.
Belediye Başkanlığı makamının herkesin makamı olduğunu da söyleyen Başkan Kutlu, kapılarının her kesimden vatandaşa ve misafire açık olduğuna da vurgu yaptı.
Dertlerini imkan buldukları her fırsatta Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya iletebilmenin memnuniyetini yaşayan vatandaşlar ise Başkan Kutlu’ya teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!