Adıyaman'a yeni merkez

Güncelleme Tarihi:

Adıyamana yeni merkez
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 14:06

Adıyaman'a yeni merkez

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Belediyesi, daha önce Siteler, Fatih ve Cumhuriyet mahallelerinde halkın hizmetine açtığı Kadın ve Gençlik Merkezlerinin 4.’sünü Sitilce TOKİ’de açtı.
Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra Fatih, Siteler ve Cumhuriyet mahallelerinde açılan ve ortaya koyduğu çalışmalarla büyük takdir toplayan Kadın ve Gençlik Merkezleri’nin dördüncüsünün Bahçecik Mahallesindeki Sitilce TOKİ konutlarının bulunduğu alan içerisinde açıldığını söyleyen yetkiler, bu sayıyı daha da arttırmayı planladıklarını dile getirdi.
Bahçecik Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarının bulunduğu alan içerisinde açılan son Kadın ve Gençlik Merkezi hakkında da bilgi veren yetkililer şunları dile getirdi:"Şu ana kadar üç mahallemizde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezlerimizin dördüncüsünü açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk olarak iki yıl önce çalışmalarını tamamlayarak hizmete koymaya başladığımız Kadın ve Gençlik Merkezlerimizden aldığımız yüksek verim ve müthiş memnuniyet bizlere bu hizmetimize yenilerini ekleme gereği hissettirdi. Bundan dolayı planladığımız son merkezimizde çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayarak açılışı gerçekleştirdik. Bugün itibariyle sabah ve öğle olmak üzere 10 kursa yaklaşık 300 kursiyerimiz kayıt yaptırdı. Aşçılık, Pastacılık, Takı Tasarım, Ev Tekstili, Kur-an’ı Kerim, Okuma-Yazma ve Kuaförlük kurslarımızın yanı sıra öğrencilerimizin yararlanabilmesi için Kreş ve Kütüphane hizmetlerimizin de verildiği bu merkezimiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun."
Açılışı gerçekleştirilen Sitilce TOKİ Kadın ve Gençlik Merkezi’nde eğitime başlayan kadınlar ise yeni hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!