Kaymakam Atar şehit ailelerini ziyaret etti 

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Atar şehit ailelerini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 10:39

Kaymakam Atar şehit ailelerini ziyaret etti 

Haberin Devamı

Malik GÖDELİNER/TUFANBEYLİ, (Adana), (DHA)- ADANA’nın Tufanbeyli ilçe Kaymakamı Ferhat Atar, şehit ailelerini ziyaret etti.
Kaymakam Atar, beraberinde eşi Bediha Atar, İlçe Emniyet Amiri Tolga Pazar ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Ökten ile, Şehit Sadık Özkan ve Şehit Mehmet Zorca’nın ailelerini ziyaret etti. İlçeye bağlı Ortaköy ve Pekmezli mahallelerinde yaşayan şehit aileleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Ferhat Atar, onlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Kaymakam Atar’ın  ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden şehit aileleri, “Devletimizin yakın ilgisini her daim yakınımızda hissediyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
ONLAR BİZLERE EMANET
Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu, bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyen Kaymakam Ferhat Atar, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü hayatlarını kaybeden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade etti. Atar, “Şehit aileleri bizlere vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızdan birer emanettir. Devlet olarak her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Kaymakam Ferhat Atar, şehit aileleri ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!