Yaşar Kemal Sanat Günleri'nde sona doğru

Güncelleme Tarihi:

Yaşar Kemal Sanat Günlerinde sona doğru
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 16:41

Yaşar Kemal Sanat Günleri'nde sona doğru

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA’da bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Yaşar Kemal Sanat Günleri, 16 Kasım’da sona erecek. Etkinliklerin son gününde Yaşar Kemal Vakfı arşiv seçkisinden 'Yiğidin Eyisi Sözünden Olur'  isimli fotoğraf sergisinin açılışı yapılacak. Saat 20.00’da ise Kardeş Türküler konser verecek.
Yaklaşık 1 aydır Adana’da devam eden 16 Kasım tarihinde son bulacak Yaşar Kemal Sanat Günleri'nde 3 farklı atölyede kısa film, kapak tasarımı ve röportaj atölyelerinde yaklaşık 300 lise öğrenci eğitim aldı. 15 Kasım’da Yazar Yaşar Kemal’in yaşadığı Hemite Köyü Adana dışından gelecek birçok ünlü isim ve ulusal gazete temsilcileri ile ziyaret edilecek.

FOTOĞRAF SERGİSİ, KARDEŞ TÜRKÜLER KONSERİ
Seyhan Belediyesi, Yaşar Kemal Vakfı ve Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile gerçekleşen 'Yaşar Kemal Sanat Günleri'nin son günü olan 16 Kasım’da ise öğrencilerin eğitim aldığı alanlara ilişkin sergiler, filmler ve röportajlar sunulacak. Daha sonra ise Yaşar Kemal Vakfı arşiv seçkisinden 'Yiğidin Eyisi Sözünden Olur'  isimli fotoğraf sergisinin açılışı yapılacak. Saat 20.00’de ise Kardeş Türküler konser verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!