Vali Demirtaş, TÜGVA İller Arası Karate Kurtuluş Kupası'ında sporculara madalya verdi

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş, TÜGVA İller Arası Karate Kurtuluş Kupasıında sporculara madalya verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2020 12:28

Vali Demirtaş, TÜGVA İller Arası Karate Kurtuluş Kupası'ında sporculara madalya verdi

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA Valisi Mahmut Demirtaş , Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adana Temsilciliği'nin düzenlediği TÜGVA 3'üncü İller Arası Karate Kurtuluş Kupası'nda dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşu kutlamaları kapsamında düzenlenen şampiyonada açıklamada bulunan Vali Demirtaş, Türkiye'nin dört bir yanından gelerek Adana’nın kurtuluş günü anısına düzenlenen turnuvada ter döken tüm sporculara başarı dileklerinde bulundu.

Sporun insanları aynı duygu ve düşünce etrafında birleştiren evrensel bir dil olduğunu dile getiren Vali Demirtaş, “Bu etkinliğin, Türkiye’nin 81 ilinden gelen evlatlarımızı büyük Türkiye paydasında birleştireceğine inanıyorum. Zira bu etkinlik, gerçekleştirilecek karate müsabakalarıyla birlikte evlatlarımızın yaşadıkları illerin kültürlerini, geleneklerini, göreneklerini sergilemelerine de uygun ortam hazırlayacak. Yeni dostlukların, arkadaşlıkların, kardeşliklerin inşasına katkı sağlayacak” dedi.

Vali Demirtaş, daha sonra 3'üncü İller Arası Karate Kurtuluş Kupası'nda dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!