Türk iş dünyası 'Dijital Anadolu' Projesi için Adana'da buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Türk iş dünyası Dijital Anadolu Projesi için Adanada buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2018 13:11

Türk iş dünyası 'Dijital Anadolu' Projesi için Adana'da buluşacak

Haberin Devamı

 
ADANA, (DHA) - TÜRK Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türkiye İş Bankası işbirliğiyle yürütülen 'Dijital Anadolu Projesi' kampsamında Türk iş dünyasında Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) ev sahipliğinde bir araya gelecek.
Türkiye'yi yakından ilgilendiren toplantıda dijital liderlerin Küçük ve Orta Boy İşletmelerle (KOBİ) buluşacağını dile getiren ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, "Çeşitli üniversitelerin rektör ve rektör yardımcıları, kredi kayıt bürosu genel müdürü, çeşitli bankaların müdürleri, İşNET, Ticimax, Klemsan Elektronik, Misrosoft ve Fujitsu temsilcileri ile Red&Grey kurucusunun katılacağı bu önemli etkinliğe Adanalıları davet ediyoruz" dedi.
DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN İKİNCİ RAPORU DA AÇIKLANACAK
TÜRKONFED, ÇUKUROVA SİFED ve Türkiye İş Bankası'nın dijital dönüşümün öncülerini KOBİ'lerle Çukurova'da buluşturmasının gururunu yaşadıklarını dile getiren Sönmez, Anadolu'da üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunma amacı taşıdıklarını vurguladı. Sönmez, toplantıda 'Dijital Anadolu Projesi'nin tarım, tekstil, otomotiv sektörlerinde dijital dönüşüme odaklanan ikinci raporunun da açıklanacağını söyledi.
TÜRKONFED BAŞKANI DA OLACAK
13 Aralık'taki toplantı, TÜRKONF ED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ÇUKUROVA SİFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez ile Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı'nın yapacağı açılış konuşmalarıyla başlayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!