
Andaç ARSLANPAY/NİĞDE,(DHA) NİĞDE'de 'Öğretmen Sevgisi' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde 'Öğretmen Sevgisi' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi. Dereceye giren ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Yayla tarafından verildi.
FOTOĞRAFLI
Merkez haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Merkez ilinden Öğretmen sevgisi yarışmasında ödüller verildi hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 01 Aralık 2019 tarihinde saat 15 10’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Öğretmen sevgisi yarışmasında ödüller verildi haberi güncellenecektir.