Lösemiyi yenen çocuklar yamaç paraşütüyle moral depoladı

Güncelleme Tarihi:

Lösemiyi yenen çocuklar yamaç paraşütüyle moral depoladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2018 11:50

Lösemiyi yenen çocuklar yamaç paraşütüyle moral depoladı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi, lösemiyi (kan kanseri) yenen çocuklara yamaç paraşütüyle uçmanın keyfini yaşattı.
Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Uçmak İçin Engelleri Kaldırdık Projesi’ni başarıyla sürdüren Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS), bedensel, zihinsel ve görme engellilerin ardından lösemiyi yenen çocuklara da uçma keyfi yaşattı. Merkez Çukurova İlçesi Kabasabal Mahallesi Rüzgarlıtepe mevkiinde gerçekleşen etkinlikte AHAS Başkanı Güner Akkaya ve 4 yamaç paraşütü pilotu, lösemiyi yenen 20 çocuk ile ailelerini konuk etti. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek’in de katıldığı etkinlikte, lösemiyi yenen çocuklar, deneyimli pilotlar eşliğinde yamaç paraşütüyle Seyhan Baraj Gölü semalarında uçtu.
AHAS Başkanı Güner Akkaya, "Engelli çocuklarımızın uzun yıllar hafızalarından silinmeyecek, heyecan dolu etkinlikler yapıyoruz" diye konuştu.
Başkan Vekili Ramazan Akyürek, sosyal belediyecilik hizmetlerinde paydaş olan AHAS pilotlarına teşekkür edip, lösemi hastalığının tedavisinde en etkili ilacın moral olduğunu, bunu sağlayan bir etkinliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!