Başkan Çetin, öğretmenleri ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çetin, öğretmenleri ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2018 11:11

Başkan Çetin, öğretmenleri ile buluştu

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri ile buluştu. Her sene öğretmenlerini evlerinde ziyaret ederek sürpriz yapan Başkan Çetin’e bu kez sürpriz yapıldı.
Çukurova Belediyesi, Eğitim Sen, Eğitim İş ve DİSK Emekli Sen’in emekli öğretmenlerle çalışan öğretmenleri bir araya getirdiği Öğretmenler Günü buluşmasına, Başkan Çetin’in İlkokul Öğretmeni Serpil Kükrer, ALA Efsane Müdürü Mustafa Sofu ve Coğrafya Öğretmeni Erdal Özcan da katıldı. Sürpriz karşısında çok mutlu olan Çetin, kahvaltıya katılan tüm öğretmenleri temsilen öğretmenlerinin ellerini öpüp günlerini kutladı. Çetin, buluşmada tüm öğretmenlere Yılmaz Özdil’in “Mustafa Kemal” kitabını armağan etti.
ÖĞRETMENLERİNDEN BAŞKAN ÇETİN’E SÜRPRİZ
Çetin, buluşmaya katılan bütün öğretmenleri temsilen İlkokul Öğretmeni Serpil Kükrer, Lise Öğretmeni Mustafa Sofu ve Coğrafya Öğretmeni Erdal Özcan’ın elini öperek çiçeklerini takdim etti. Çetin ayrıca buluşmaya katılan tüm öğretmenlere Yılmaz Özdil’in çok beğenilen ‘Mustafa Kemal’ kitabını hediye etti.
“ELİ ÖPÜLESİ ÖĞRETMENLERİMİZ HAKETTİKLERİ YERDE OLSUNLAR”
“Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” diyerek konuşmasına başlayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin; “Her 24 Kasım’da sembolik olarak ilk önce İnkilap İlkokulu’nda beni yetiştirip mezun eden ve Anadolu Lisesi’ne girmemde büyük pay sahibi olan sevgili öğretmenim Serpil Kükrer’in elini öpmeye giderdim. Aynı şekilde çok değerli büyüğümüz Anadolu Lisesi’nin efsane müdürü Mustafa Sofu hocamın da elini öpmeye evlerine giderdim. Bugün sizlerle bir arada olmaya ve gününüzü kutlamak için buraya geldiğimde gördüm ki her iki öğretmenim; ayrıca Coğrafya ve Halk Oyunları Öğretmenim Erdal Özcan da burada. Çok mutlu oldum. Bu güzel sürpriz için çok teşekkür ediyorum. Tüm eli öpülesi öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!