Başkan Çetin: Cep telefonumdan herkes bana ulaşabilir

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çetin: Cep telefonumdan herkes bana ulaşabilir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 16:36

Başkan Çetin: Cep telefonumdan herkes bana ulaşabilir

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, özel bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayınlanan programda cep telefonu numarasını vererek, isteyen herkesin kendisine ulaşabildiğini söyledi.
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, konuk olduğu programda projeleri ve hizmetlerini yayında anlattı. Çetin, sosyal demokrat belediyecilikte rol model olduklarını ve Türkiye’de örnek alınan bir belediyecilik anlayışına imza attıklarını söyledi. Seçildiği günden bu yana halkla iç içe belediyecilik yaptığını ve telefon numarasını değiştirmediğini açıklayan Başkan Çetin, canlı yayında da cep telefonu numarasını izleyicilerle paylaştı. Çetin, “Ben seçilmeden önce halka bir söz verdim. Türkiye’de kullanılmaya başladığı günden beri cep telefon numaram hep aynı. Ve Adana’da bilmeyen yok. Numaramı asla değiştirmedim. Telefonumu başkasına da vermem direkt ben çıkarım. Toplantı zamanları ve uyku zamanları haricinde cep telefonum hep açıktır. Telefon numaramı kaydedin. Çözemediğiniz bir sorun olduğunda lütfen beni arayın” dedi.
ARABANIN BENZİNİNİ KENDİ CEBİNDEN KOYAN BİR BAŞKANIM
Göreve geldiği 4,5 yıl önce makam aracı uygulamasına son vererek Türkiye’de bir ilke imza attığını belirten Çetin şöyle devam etti:
”Bizim belediyecilik anlayışımızda makam aracına yer yok. Göreve geldiğimiz zaman makam araçlarını kaldırdık. Bunu Türkiye’ye örnek olmak için yaptık. Sadece belediyelere değil bakanlıklara da örnek olmasını istedik. O dönem ‘Yok mu böyle bir uygulamayı yapacak babayiğit” diye haberler yapıldı. Ancak bu durum çok ciddiye alınmadı. Örnek olsun diye yaptığımız bu çalışmada önce benim buna örnek olmam gerekiyordu. Belediyeye ait makam aracını sattım. Kendi kişisel aracımı kullanıyorum. Arabanın benzinini kendi cebinden koyan bir belediye başkanıyım. Herkese tavsiye ediyorum. Bu gururu siz de yaşayın.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!