AK Partili Ziyaeddin Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Ziyaeddin Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2018 15:12

AK Partili Ziyaeddin Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

Nuri PİR-Can ÇELİK/ADANA, (DHA) - ADANA'da dün yaşamını yitiren 22. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Ziyaeddin Yağcı(73), toprağa verildi.
Kanser tedavisi gördüğü özel bir hastanede dün yaşama veda eden Ziyaeddin Yağcı için Buruk Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Yağcı’nın cenaze törenine; AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcıları Jülide Sarıeroğlu, Hayati Yazıcı, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çeşitli partilerin milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, eşi Sabahat Yağcı, oğulları Mehmet Ali, Mustafa, Enes, Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törene katılanlara hitap eden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajını aktararak, “Sayın Cumhurbaşkanımız, ailesine sevenlerine başsağlığı dileklerini iletiyorlar. Ziyaeddin Bey buradaki cemaatin de gösterdiği gibi Adana'nın her kesimi tarafından sevilen, insanımızın her kesimine dokunmuş, her kesimden insanımızın gönlünü kazanmış müstesna bir insandı. Hayır için siyaset yapan, iyilik için ticaret yapan iyi bir iş adamı ve iyi bir siyasetçiydi. Sayın Cumhurbaşkanımız kendisinin yol arkadaşı olarak da kendisini iyi tanırdı. Bütün Adanalılara, bütün sevenlerine, ailesine başsağlığı dileklerini iletiyorlar. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, başımız sağ olsun” diye konuştu. Yaşamını yitiren Ziyaeddin Yağcı, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!