AK Parti'den Adana'da, elektronik temayül yoklaması

Güncelleme Tarihi:

AK Partiden Adanada, elektronik temayül yoklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 14:57

AK Parti'den Adana'da, elektronik temayül yoklaması

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - AK Parti, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesi Adana'da, Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesine başkan adaylığı için başvuruda bulunan 210 kişi için elektronik temayül yoklaması yaptı.
Yüreğir Spor Salonu'nda düzenlenen temayül yoklamasına AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ve çok sayıda partili katıldı. Beraberindeki heyetle temayül yoklamasına refakat etmek üzere kentte geldiklerini vurgulayan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, adayların tespitiyle ilgili yol gösterici ve ışık tutucu olması amacıyla temayül yoklamasının gerçekleştirildiğini kaydetti. Şahin, "Bugünden itibaren çalışmalarımızı artık elektronik temayül şekliyle sürdüreceğiz. Bunu yapmamızdaki en önemli nedenlerden bir tanesi israfı ortadan kaldırmak, hem zaman israfını hem de kağıt, zarf, sandık gibi harcamaları minimize etmek. Ayrıca oy sayımıyla ilgili olarak çok daha hızlı, çok daha sıhhatli sonuçlara ulaşmayı e-temayül uygulamasıyla hedeflemekteyiz" dedi.
Konuşmanın ardından 2 bin AK Partili, Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesine başkan adaylığı için başvuruda bulunan aday adayları için oy kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!