Adana polisinden çocuklar için denetim

Güncelleme Tarihi:

Adana polisinden çocuklar için denetim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 16:05

Adana polisinden çocuklar için denetim

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - ADANA İl Emniyet Müdürlüğü, 'Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulamaları'na başlandığını açıkladı.
Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güven ortamının temini, çocukların etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması, güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürebilmeleri için güvenlik ekipleri tarafından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi'nde okulların giriş çıkışlarının denetim altına alınması amacıyla Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim uygulaması adı altında bir dizi emniyet tedbirleri alındığı bildirildi.
Alınan tedbirler kapsamında okul servis araçları ile şoförlerinin okul çevresinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahısların denetimi ve okul çevreleri yakınındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamülleri satan yerler, alkollü mekanlar, iddia ve ganyan bayiileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerlerin denetimlerine başlandığı kaydedildi. Yeni eğitim ve öğretim döneminin başladığı pazartesi günü yapılan uygulamalara katılan İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Seyhan ilçesinde bulunan Şakirpaşa Anadolu Lisesi'ne giderek, okul çevresindeki güvenlik personelini denetledi. Yıldız, öğrencilerde de sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!