Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Yeşil: Etkin bir şekilde çalışıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Yeşil: Etkin bir şekilde çalışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2018 13:55

Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Yeşil: Etkin bir şekilde çalışıyoruz

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN,(Adana),(DHA)- ADANA'nın Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, Cumhuriyet Başsavcılığı olarak suç ve suçlularla etkin bir şekilde mücadele ettiklerini belirtti.
Kozan’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen  Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, Kozan'da tarihi eser kaçakçılığı, FETÖ ile mücadele, yasadışı bahis operasyonu, tefecilik ve fuhuş operasyonlarının yapılarak bu yönde suça karışmış, suç işlemiş kişi veya kişilerle mücadele edildiğinin altını çizdi. Göreve geldiği günden bu yana, yani bir 1.5 yıldır Kozan’daki suç oranlarının görülür vaziyette aşağı indirildiğini söyleyen Başsavcı Mustafa Yeşil, kendisinin asosyal bir insan olduğunu, işten eve evden işe geldiğini, Kozan’daki insanların huzur seviyesinin yüksek seviyelerde tutulması için gecesini gündüzüne katarak çalışma arkadaşlarıyla birlikte mesai harcadıklarını ifade etti.
Cinsel taciz, hırsızlık, fuhuş, uyuşturucu ve buna benzer suçlarda mahkemelerin kesinlikle ama kesinlikle taviz vermediğini, bu tür suçlar işlemiş kişilerin mutlak suretle cezalandırıldığını sözlerine ekleyen Yeşil, ailelerin çocuklara vereceği eğitiminde önemine dikkat çekti. Eğitimin küçük yaşlarda ailede başladığını ifade eden Yeşil, "Bir çocuğun kendi ayakları üzerinde durabilmesi için ailenin bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olması gerekiyor" dedi.
Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmaların devam edeceğinin sinyalini veren Mustafa Yeşil, "Her kim suça karışmış veya suçlularla işbirliği yapmış ise deliller ortaya konularak bu kişilerin cezalandırılması adaletin bir gereğidir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!