Kadir Çankaya: Halkla bütünleşmiş bir belediye anlayışı için adayım

Güncelleme Tarihi:

Kadir Çankaya: Halkla bütünleşmiş bir belediye anlayışı için adayım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 10:37

Kadir Çankaya: Halkla bütünleşmiş bir belediye anlayışı için adayım

Haberin Devamı


 

ADANA, (DHA)- HALK  TV Genel Müdür Yardımcısı ve CHP Çukurova Belediye Başkanı Aday Adayı Kadir Çankaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve gazeteci Uğur Dündar'la birlikte, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Misafirhanesi ve Dumlupınar Sosyal Tesisleri'nin açılış törenine katıldı.
Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu ve izlenme rekorları kıran 'Halk Arenası' programında, Dumlupınar'a sahip çıkma çağrısı üzerine harekete geçen CHP'li belediyeler, yıllardır kaderine terk edilmiş ilçeye sahip çıktı. Bu çerçevede hayata geçirilen Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Misafirhanesi ve Dumlupınar Sosyal Tesisleri'nin açılış törenine katılan Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Çankaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Uğur Dündar'la birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir süre sohbet eden Kadir Çankaya, Çukurova ilçesi için projelerini anlattı.
CHP'nin yerelden genele iktidara sloganı doğrultusunda bu kutlu göreve aday olduğunu belirten Kadir Çankaya, "Adana'yı ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Uzun yıllar Adana'da görev yaptım ve belediyelerle birçok televizyon programı gerçekleştirdim. Bu vesile ile belediyelerin hayata geçirdiği ve geçirmeye çalıştığı projeleri de yakından izleme fırsatım oldu. Bir Adanalı olarak, Çukurova ilçesine başkan adaylığı için yola çıktım. Bu konuda bana destek veren tüm büyüklerime ve Adana halkına teşekkür ediyorum. Halktan alacağımız gücü yine halk için kullanmak için bu kutlu göreve aday oldum. Bunun içinde geniş bir kadroyla, Çukurova ilçesi için projeler hazırladık. CHP'li belediye başkanlarımızın yaptığı başarılı hizmetlere, yenilerini eklemek için var gücümüzle çalışacağız. Genel Merkezimiz görev verdiği takdirde, hazırladığımız projeleri halkımızla paylaşıp, halkımızın istekleri doğrultusundaki hizmetlere ağırlık vereceğiz. Çukurova halkına güveniyorum. Halkla bütünleşmiş bir belediyecilik anlayışı ile yepyeni bir belediyecilik anlayışını Adana'ya getireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!