HOME&OFFICE CONCEPT’ten “10’uncu Yıla Merhaba” partisi

Güncelleme Tarihi:

HOME&OFFICE CONCEPT’ten “10’uncu Yıla Merhaba” partisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2018 11:08

Öncül Sefa Yayınları tarafından 9 yıldır aralıksız olarak yayımlanan HOME&OFFICE CONCEPT, 10’uncu yılına görkemli bir partiyle “merhaba” dedi.

Haberin Devamı

 

Öncül Sefa İletişim Hizmetleri bünyesinde yer alan Öncül Sefa Yayınları tarafından 9 yıldır aralıksız olarak yayımlanan HOME&OFFICE CONCEPT, 10’uncu yılını Adana Hiltonsa’da düzenlenen gece ile karşıladı.

 

İki bölümden oluşan gecenin ilk kısmında Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ulusal ve uluslararası yarışmalardan kazandığı ödüllerle adından söz ettiren Mimar Zafer Karoğlu, pazarlama ve strateji alanının tanınmış isimlerinden Yelda İpekli ve Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun konuklarla buluştu. Gecenin ikinci kısmında ise Orkestra Mega Band sahne aldı.

 

Gecenin açılış konuşmasını HOME&OFFICE CONCEPT Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Öncül yaptı. “Yayın hayatına başlarken tek bir amacımız vardı: Yapı sektörünün farklı bileşenleri arasında güçlü bir iletişim kanalı olmak” diyen Mustafa Öncül; “Yapı sektörü çok ama çok geniş bir dünya. İçerisinde, aklımıza gelen ve gelmeyen, hatta birçoğunu hayal bile edemediğimiz binlerce ürünün olduğu, adeta sonsuz bir dünya. Bu büyük dünyanın tüm tarafları ise bir yap-bozun parçaları gibi. Her bir parça bir diğerinin eksik yanını tamamlıyor. Tüm parçalar bir araya geldiğinde ise, ortaya muhteşem bir tablo çıkıyor. İletişim için, bu muhteşem tablonun parçalarını bir araya getiren sihirli dokunuşun adı diyebiliriz. İletişim var ise, her parça kendini tamamlayacak olan parçayı kolayca buluyor. HOME&OFFICE CONCEPT, bu iletişim ihtiyacının ve bu ihtiyaç ile oluşan arayışın sonucunda doğdu” dedi.

 

Haberin Devamı

“HOME&OFFICE CONCEPT bugün bölgemizin en güçlü, en etkili yapı, mimari ve dekorasyon dergisi”

“9 yılı bitirip, 10’uncu yıla merhaba derken, söylediğimiz her şeyi gerçekleştirmiş olmanın büyük mutluluğunu ve mütevazı gururunu yaşıyor, haklı onurunu duyuyoruz” diyen Öncül sözlerini şöyle sürdürdü: “HOME&OFFICE CONCEPT bugün bölgemizin en güçlü, en etkili yapı, mimari ve dekorasyon dergisi. Hatta sadece bölgemizin değil, kendi sektöründe Türkiye’nin de özel yayınları arasına çoktan katıldı. Türkiye’nin ve dünyanın en ünlü markaları, bölgemizdeki son kullanıcıya da yapı sektörünün her branştaki temsilcisine de ulaşmak için HOME&OFFICE CONCEPT’i tercih ediyor.”

 

Haberin Devamı

HOME&OFFICE CONCEPT’in 10’uncu yılına logosunun ve sayfa tasarımını yenileyerek girdiğini ve yeni tasarımıyla adeta yeniden doğduğunu söyleyen Mustafa Öncül konuşmasında HOME&OFFICE CONCEPT’in yeni kardeşi  “HOME&OFFICE CONCEPT MİMAR’dan da bahsetti. Öncül, “HOME&OFFICE CONCEPT’in 69’uncu sayısı ile birlikte size ulaştırdığımız ‘MİMAR’ın tanıtım sayısı büyük ilgi gördü. Yapı malzemesi üreticilerinden müteahhitlere, mobilyadan aydınlatmaya ve perdeye kadar yapı sektörünün tüm taraflarını mimar, iç mimar ve peyzaj mimarlarımız ile buluşturmayı amaçlayan ‘HOME&OFFICE CONCEPT MİMAR’ 2019’dan itibaren bağımsız bir dergi olarak yayımlanacak” diye konuştu.

 

Haberin Devamı

Kente değer katacak bir proje; Seyhan Kent Meydanı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, HOME&OFFICE CONCEPT’in “10’uncu Yıla Merhaba” gecesinde Seyhan Kent Meydanı’nı tanıttı. Yapımında sona yaklaşılan projenin Adana’ya sağlayacağı katkıları anlatan başkan Karalar, Seyhan Kent Meydanı’nın bölgenin ilk ve en büyük meydanı olacağını söyledi. Meydanın çevresi ile bütünleşip kente değer katacağını belirten Karalar, ulusal bir yarışmayla projesi belirlenen meydanda hem insanların gezip sosyalleşeceği alanların hem de esnaflar için alanların olacağını söyledi. Zeydan Karalar, kent meydanında, kadınlar için atölyelerden öğrenciler için yurda kadar birçok mekânın bulunacağını ifade etti.

 

Haberin Devamı

“Meydanlar sayesinde insanlar arasında bağ oluşur”

Gecenin konuşmacılarından Mimar Zafer Karoğlu Taksim Meydanı özelinde kent meydanlarının insan yaşamı için önemini anlattı. Karoğlu, kent meydanlarının insanların yaşamlarına dokunduğuna ve insanların yaşamlarında izler bıraktığına dikkati çekti. Meydanların sadece açık alanlar olmadığını anlatan Karoğlu, meydanlar sayesinde, insanlar arasında bir bağın oluştuğunu ifade etti.

 

Yelda İpekli’den krizden güçlenerek çıkmanın yollarını

Stratejik pazarlama ve marka yönetim uzmanı Yelda İpekli, konut projelerinde yeni trendleri, markalaşmanın önemini ve krizlerden güçlenerek çıkmanın yollarını anlattı. 

 

Haberin Devamı

Geceye “Vefa Ödülleri” damga vurdu

HOME&OFFICE CONCEPT’in “10’uncu yıla merhaba” gecesine, bu yıl ilki verilen “Vefa Ödülleri” damga vurdu. Vefanın çok önemli olduğunu söyleyen HOME&OFFICE CONCEPT Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Öncül, "Kentimizde, ülkemizde vefa borcumuz olan o kadar çok insan var ki. Biz de Öncül:Sefa ve HOME&OFFICE CONCEPT olarak bu borcu bir nebze ödeyebilirsek bu bize büyük mutluluk verecek” dedi. Gecede Adana’da Türkiye’nin farklı noktalarında birçok projeye imza atmış olan Yüksek Mühendis - Mimar Zeki Yüzüak’a, yurt içinde ve dışında hayata geçirdiği yapılarla adından söz ettiren Kulak İnşaat’ın kurucusu Sıtkı Kulak’a ve Adana’nın önde gelen perde markalarından Süreyya Perde’nin kurucusu Süreyya Yavuz’a “Vefa” ödülü verildi.

 

Konukların Orkestra Mega Band eşliğinde gönüllerince eğlendiği gece renkli görüntülere sahne oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!