MHP Lideri Bahçeliye Kızıldağ Karakucak Güreşleri daveti

Güncelleme Tarihi:

MHP Lideri Bahçeliye Kızıldağ Karakucak Güreşleri daveti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2018 09:45

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi makamında ziyaret ederek bu yıl 533ncüsü düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşlerine davet etti.

Haberin Devamı

Adanada yakın zamanda 15 Temmuz anısına Adanalı ikiz şehitler Ahmet-Mehmet Oruç kardeşler adına Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde İkizler Köprüsünün açılışını gerçekleştirdiklerini ifade eden ve hali hazırda kentte yapımı devam eden projeler hakkında MHP Liderine brifing veren Başkan Hüseyin Sözlü, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla her bir insanı aziz bilerek hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalında var olduklarını aktaran Başkan Sözlü, Adanalıların bu yıl 533ncüsü düzenlenecek olan Karaisalı Kızıldağ Karakucak Güreşlerinde güreş ağası olarak, Türkiyeyi düştüğü her dar boğazda ayağa kaldıran hemşerileri Devlet Bahçeliyi yanlarında görmek istediklerini ifade ederek MHP Lideri Devlet Bahçeliyi 5 Ağustosta düzenlenecek olan 533. Karaisalı Kızıldağ Karakucak Güreşlerine davet etti. Ziyaretin sonunda MHP Lideri Bahçeli ise Adanadaki çalışmaları yakinen takip ettiğini, davetleri için teşekkür ettiğini belirterek Adanalı hemşerilerine sevgi ve selamlarını gönderdiğini söyledi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!