Avcılar, 15 Temmuz şehitleri anısına hedefleri vurdu

Güncelleme Tarihi:

Avcılar, 15 Temmuz şehitleri anısına hedefleri vurdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 09:58

ADANA Büyükşehir Belediyesi, Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübünün düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Birlik Beraberlik Trap Müsabakalarına destek verdi.

Haberin Devamı

Adana Büyükşehir Belediyesinin ana sponsorluğunda Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübünce düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Birlik Beraberlik Trap Müsabakaları heyecanlı anlara sahne oldu.

Karataş İlçesi Yemişli Mahallesindeki poligonda gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Birlik Beraberlik Trap Müsabakalarına Türkiyenin dört bir yanından 750 avcı ve atıcı katıldı. Adanalı avcılar, misafir ettikleri hobidaşlarıyla birlikte hedefleri vururken, heyecan dolu anlar yaşadı. Etkinlikte dereciye giren atıcıların kupalarını takdim eden Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Halil Hızlısoy, Adanada atıcılık sporunun gelişmesi için kulüplerle işbirliği içinde çalışmalar yürütmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Halil Hızlısoy, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlünün talimatları doğrultusunda her branşta sporun ve sporcunun yanında yer alarak Adanamızın marka değerini yükseltmeye devam edeceğiz dedi. Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Fikret Eşme ise FETÖnün hain darbe girişimine karşı kahramanca direnirken can veren şehitler anısına düzenlenen anlamlı etkinliğe desteklerinden dolayı Başkan Hüseyin Sözlüye teşekkür etti. Fikret Eşme, Başkan Sözlünün plaketini ulaştırmak üzere Halil Hızlısoya takdim etti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!