Ceyhanlı kadınların sosyal yaşamları renkleniyor

Güncelleme Tarihi:

Ceyhanlı kadınların sosyal yaşamları renkleniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2019 13:25

Ceyhanlı kadınların sosyal yaşamları renkleniyor

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- CEYHAN Belediyesi Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü tarafından Funda Avcı Toplum Merkezi’nde kadınlar matinesi düzenlendi.
Ceyhan Belediyesi tarafından ilçede yaşayan kadınların bir araya gelip kaynaşması ve sosyal yaşamlarının renklenmesi amacı ile yapılan Kadınlar Matinesi’nde oldukça renkli anlar yaşandı. Matineye Ceyhan’ın merkezinden ve çevre köylerden çok sayıda kadın katıldı. Oryantal, pin-pun ve balon yarışmaları ile doyasıya eğlenen kadınlara onlarca hediye dağıtıldı.
Kadınların sosyal yaşamlarını renklendirecek hizmetlere devam edeceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "Ceyhan Belediyesi herkesin dostudur ama özellikle kadın dostu bir belediyedir. Kadınların caddelerinde sokaklarında güvenle dolaşacakları, çocuklarıyla birlikte sosyalleşebilecekleri, her alanda kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir ilçe oluşturmak için hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Bütün faaliyetlerimizi bu bakış açısı ile hayata geçiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki kadın mutluysa tüm aile ve dolayısıyla tüm ülke mutludur. Eski bir eğlence şekli olan kadınlar matinesini Ceyhan’da yeniden canlandırarak kadınların kendilerini rahat hissedebilecekleri sosyal bir ortam oluşturduk. Her ayın son cumartesi günü Funda Avcı Toplum Merkezi’nde düzenleyeceğimiz kadınlar matinesinin ilkine ilgi oldukça fazlaydı. Bu ilginin giderek artacağını düşünüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!