Ceyhan Belediyesi cadde ve bulvarları aralıksız temizliyor

Güncelleme Tarihi:

Ceyhan Belediyesi cadde ve bulvarları aralıksız temizliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2019 15:37

Ceyhan Belediyesi cadde ve bulvarları aralıksız temizliyor

Haberin Devamı

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- ADANA'nın Ceyhan Belediyesi, sürdürdüğü temizlik çalışmaları kapsamında ilçenin birçok bulvar ve caddelerini pırıl pırıl yaptı, kötü koku kaynaklarını temizledi.

Ceyhan Belediyesi, Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri koordinesinde Namık Kemal Mahallesi, Seyit Ahmet Arvasi Bulvarı ile Şehitler Bulvarı olmak üzere ana ve ara sokaklarda temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pırıl pırıl bir Ceyhan için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu arter ve sokakları su arazözü, süpürge araçları, ravo süpürge yardımıyla ilaçlanarak deterjanlı ve tazyikli su ile yıkadı.
Başkan Kadir Aydar, tüm mahallelere eşit hizmet götürdüklerini belirtti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı şekilde sürdürdüğü temizlik çalışmaları kapsamında sıcak hava nedeniyle oluşan kötü kokuların da giderildiğini kaydeden Aydar, şöyle konuştu:

"Çöp konteynerleri ilaçlanarak yıkanıyor. Geniş kapsamlı yapılan temizlik çalışmalarında titizlik ve özenle tüm mahallelerimizde tek bir çöp bile bırakılmadı. Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışan ekiplerimiz cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkayarak, vatandaşlarımıza mis gibi kokan bir Ceyhan’da yaşama imkanı sunmak için gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin rahatı ve temiz bir çevre oluşturmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!