Adana polisinden tatilcilere 'dolandırıcılık' uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Adana polisinden tatilcilere dolandırıcılık uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2019 15:15

Adana polisinden tatilcilere 'dolandırıcılık' uyarısı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte Çukurova'nın yakıcı ve bunaltıcı sıcağında serinlemek isteyen vatandaşların huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmelerini sağlaması için bilgilendirme çalışması yaptı. 
İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatları doğrultusunda Yumurtalık ve Karataş ilçe sakinleri ile bu ilçelere günübirlik veya süreli olarak tatile gelenlerin huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla ilçe emniyet amirliği personeli, yunus ve güven timleri ile trafik ekiplerinin katılımı ile sahil, cadde, sokak, ev ve işyerlerinde vatandaşlar bilgilendirildi.
İlçelerde yapılan bilgilendirme çalışmasında öncelikle otodan, evden, işyerlerinden hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşın dikkat etmesi gereken konular anlatıldı. Boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla alınması gereken tedbirler konusunda vatandaşlar uyarıldı. Bilgilendirme broşürleri sahil, cadde, sokak, ev ve işyerlerinde vatandaşlara dağıtıltı.
Emniyet Müdürlüğünce yürütülen bu tür sosyal sorumluluk projelerinin süreceği bildirildi.


FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!